spieth-gymnastic.nl

spieth-gymnastic.nl

Informatie en tips

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels worden vooral in de tuin gebruik, omdat ze goed tegen verschillende weersomstandigheden kunnen. Natuursteen tegels zijn ook te ruw voor in het huis, maar in de tuin staan ze wel heel mooi.

Graniet tegels

Natuursteen (2)In Nederland maken we vooral gebruik van graniet als sierbestrating. Deze natuursteen tegels zijn heel sterk en duurzaam. In Nederland regent het vaak en kan het weer snel omslaan. Hier is graniet goed tegen bestand en het is vrijwel onverwoestbaar. Dit betekent dan ook dat het levenslang mee zal gaan.

Waar komt het vandaan?

Veel mensen denken dat graniet in een fabriek wordt gemaakt, maar dit is helemaal niet zo. Graniet is een natuursteen en zoals de word het al zegt is het door de natuur gemaakt. Graniet is ontstaan door het ondergrondse stollen van magma. Magma komt natuurlijk van diep onder de grond en uit vulkanen. Graniet ligt zoals je kan raden dan ook al heel lang in de grond en je vind ze over de hele wereld terug. Wij importeren ze vooral uit het buitenland, omdat het in Nederland nog weinig voorkomt.

In Nederland zelf kunnen we mergel en zandsteen delven. Zelfs zandsteen wordt schaars in Nederland in de laatste jaren of het wordt niet gedolven. Natuursteen wordt dan ook vaak gewoon geïmporteerd uit het buitenland. Meer informatie over de verschillende natuurstenen vind je op fliesenxl.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>