spieth-gymnastic.nl

spieth-gymnastic.nl

Informatie en tips

Elke slot heeft een oplossing

Sleutels kwijt of vergeten? Dan moet je bij een slotenmaker zijn, want zij kunnen als geen ander het slot open maken, zonder het te beschadigen. De dames en heren van ANWB kunnen nog wat leren van de slotenmakers.

Autoslot

sloten header 2De motto van de slotenmaker is, dat er voor elke slot een oplossing is. Voor de echte slotenmaker, is elke slot dan ook een puzzel, dat een oplossing heeft. Ze kunnen het slot dan ook open maken, zonder de deur of slot te beschadigen. Vooral voor de autoslot is dit van groot belang, want het vervangen van het slot van een autodeur is heel deur en als de autodeur beschadigd raakt, ben je nog verder van huis. Zelfs het ANWB is niet zo goed in het open maken van de autoslot, als de slotenmaker dat is.

Keurmerk en diploma

De echte slotenmaker is ook gediplomeerd en heeft de politie keurmerk veilig wonen. Ze moeten ook hard werken, voordat ze hun diploma krijgen. Nadat ze hun diploma behaalt hebben, zijn ze ook slot en sleutel specialist. Vaak werken ze met een slotenmaker centrale, dat hun op verschillende klussen stuurt. Doordat er veel slotenmakers aangesloten zijn bij een slotenmaker centrale, kan een slotenmaker centrale snel reageren en hulp bieden aan mensen in nood.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>