spieth-gymnastic.nl

spieth-gymnastic.nl

Informatie en tips

Een lichtstraat laten installeren

Een lichtstraat laten installeren op het dak is nu goedkoop en dus betaalbaar voor veel mensen. Als je een lichtstraat wil laten plaatsen heb je alleen en rechte dat nodig. Er moet namelijk een gat in het dak worden gemaakt om een lichtstraat te kunnen installeren.

lichtstraatEen lichtstraat bestaat voor het grootste deel uit glas en het frame uit aluminium. Het is dan ook juist door het aluminium frame dat de lichtstraat goedkoop is geworden. Aluminium is licht en dus makkelijk te plaatsen. De constructie kan hierdoor ook simpeler opgezet worden op het dak. Een aluminium lichtstraat is bovendien ook nog eens heel sterk en duurzaam. Het produceren van aluminium frames is dan ook stukken goedkoper dan de houten.

Voor een lichtstraat werd eerst vooral gebruik gemaakt van een houten frame. Hout is zwaar en het soort hout dat nodig is kost ook meer. Het is dus stukken duurder en zwaarder. Dit maakte de lichtstraat dan ook onnodig duur. Je kunt trouwens nog steeds voor een houten lichtstraat frame kiezen maar houd er wel rekening meer dat je meer moet betalen.

Voor meer informatie en prijzen van de verschillende lichtstraten kun je terecht op de onderstaande websites.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>