spieth-gymnastic.nl

spieth-gymnastic.nl

Informatie en tips

Afvalfestival

Voor de eerste keer ooit worden er in verschillende gemeentes afvalfestivals georganiseerd, met muziek en al!

ccnAfval hygiëne onder de aandacht brengen

De gemeentes willen hiermee vooral afval hygiëne onder de aandacht brengen en wat doen aan de zwerfafval. Verschillende afval bedrijven en schoonmaakbedrijven, zullen dan ook hieraan deelnemen. De afvalbedrijven zoals van Gansewinkel zullen gastsprekers hebben, om meer uitleg te geven over afval en containers. Het onderwerp zal voornamelijk afval hygiëne zijn, want het blijkt dat een grote deel van de mensen, haast nooit hun afval container reinigt.

Voor een schone container zorgen

De gemeente wil de mensen erop wijzen, dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken van hun afval container. Een vieze container zorg voor een vuile lucht in de buurt en het heeft ook nadelige gezondheidseffecten. Een container dat een lange tijd niet word schoongemaakt, trekt namelijk ongedierte aan en hier heeft iedereen later last van.

Een schoonmaakbedrijf inhuren

Voor de mensen dat hun container niet schoon willen maken of het niet kunnen, omdat ze er de tijd voor niet hebben, heeft de gemeente ook een oplossing. De container moet gewoon schoongemaakt worden en als mensen het niet kunnen of willen, kunnen ze gewoon een schoonmaakbedrijf inhuren. Er zijn een aantal bedrijven, dat zich richten op het schoonmaken van containers. Zo een bedrijf is Container Cleaning Nederland, volg hun op Facebook voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>