spieth-gymnastic.nl

spieth-gymnastic.nl

Informatie en tips

Banken applicaties

In Nederland worden de opties voor bankieren steeds uitgebreider zo kun je steeds meer doen met het internetbankieren. Ook hebben de banken tegenwoordig applicaties waarmee je op de smartphone of tablet kun bankieren.

De applicaties worden ook steeds slimmer en uitgebreider. De banken leren ook van elkaar en nemen diensten van elkaar over. Als we SNS Bank als voorbeeld nemen. Nu heeft SNS bank internetbankieren ook de optie om je uitgeven bij te houden. Je geeft aan in welke rubrieken de uitgaven horen en de volgende keer zal SNS het automatisch in die rubriek sorteren.

Zo helpen de banken je dus ook om inzicht te krijgen in je uitgaven. De applicatie van SNS Bank laat ook ziet hoeveel inkomsten je in een maand hebt gehad en hoeveel uitgaven. Het is tevens mogelijk om zelf periodes uit te kiezen om deze vervolgens te vergelijken.

Door inzicht in je uitgaven is het mogelijk om geld te besparen op onnodige uitgaven. Bij de banken zit tegenwoordig ook automatisch een spaarrekening als je een betaalrekening opent. Zo is het dus ook mogelijk om bij de banken op een aparte rekening te gaan sparen. Zo word je door de banken in Nederland al op twee gebieden geholpen namelijk geld besparen en geld sparen.

https://www.cashflow.nl

https://www.snsbank.nl

http://www.beterbudgetbeheer.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>